Tanga…pardon, Tanya

Pe mine ma mira ori de cate ori revin in Moldova, ca mai sunt fete cu unghii vulgare si cheap looking la fel de lungi ca si degetul, iarasi ma mira cand vad lenjeria la vedere si multe altele. In alta parte, m-a mirat ca label-ul de prostituata aplicat moldovencelor de turci inca e foarte actual. Mereu am tendinta naiva sa cred ca –ATAT! E in trecutul rusinos. No bine, ca nu e.

La Consiliul Europei l-am intalnit pe Cagdas, un baiat turc care imediat ce a aflat ca sunt din Moldova abia astepta sa dezbata un subiect aparte cu mine. Marele meu noroc e ca persoana avea un simt al umorului excelent, asa ca dialogul nostru nu a fost foarte tensionat..si mai putin jenant pentru mine.

Cagdas mi-a povestit despre Tanga care locuia la el in casa in Turcia si era menajera. O moldoveanca cu studii superioare pe nume Tanya, dar pentru ca lenjeria tanga fie ii statea la vedere, fie era foarte usor de vazut prin haine, i se spunea Tanga. Tan..ya nu a lucrat prea mult la ei acasa pentru ca a incercat sa se apropie mai mult de tatal sau decat era cazul. La fel, s-a intamplat si cu o alta ruda de-a lui care avea, la fel, o menajera moldoveanca si pe care au trebuit sa o concedieze pentru comportament indecent. Poate ca nu e cazul sa ne dea turcii lectii de moralitate, dar sunt turci intelectuali si nu doar “pestii” turci din Moldova.

Pana la urma, fiecare isi face viata cum vrea si nu am dreptul moral sa judec, dar in puii mei!!! cat se poate sa fiu eu stigmatizata drept “easy catch” cand spun ca-s moldoveanca din cauza la toate proastele , prostituatele camuflate, toate ingratele si nesimtitele astea?  Si in genere, cand o sa se destepte si “destepte” moldovencele astea?

In fine, eu si Cagdas am ajuns la concluzia ca Tanga exersa toata ziua pentru un runway show pentru Victoria’s Secret! :)

Advertisements

12 Comments (+add yours?)

 1. Livia
  Sep 07, 2010 @ 19:35:20

  Ei, sh’mai vorba ! :D

 2. a propos
  Sep 07, 2010 @ 19:43:18

  tashi akolo , prastitutko! :D

 3. Livia
  Sep 07, 2010 @ 20:01:26

  De la o curva bisexuala citesc..! :D :D :D

 4. a propos
  Sep 07, 2010 @ 20:03:15

  doar bi??? :((((
  :)))))

 5. Livia
  Sep 07, 2010 @ 20:08:50

  iaca si ai stricat tot suspansul . Bi si cu her…pes ! :))))

  Fa,imi pare ca devin mai interesante comentariile decit articolul. Iar. Din cauza mea ! :D

 6. a propos
  Sep 07, 2010 @ 20:10:39

  doar cu her..pes? :((((
  :))
  u don’t know me at all! :))))

 7. a propos
  Sep 07, 2010 @ 20:15:40

  a propos, based on your picture si nume, tu esti fantoma ceea de femeie care-l strangula pe acela in hotel?? hahhahhahaha

  da eu credeam ca el aiureste- dar it’s a true urban story! ;)

 8. adri
  Sep 08, 2010 @ 09:01:47

  ce m-am saturat eu de asa subiecte…da Lora ai dreptate…eu nici macar nu zic de unde-s ca ma catalogheaza din prima.Am cetatenie spaniola si trebuie sa mint despre originile mele fiindca altele ne fac de ras!!!
  Daca o spaniola de imbraca sexy e OK…iar daca o face vre-o moldovanca e deja prostituata.Si oricum,pentru ei suntem toate la fel.
  Le sugerez fetelor noastre cind merg peste hotare sa renunte la transparente,la prostii si la lookuri extravagante,dar sa iasa in evidenta prin alte calitati,cum ar fi inteligenta si modestia!!!!

 9. a propos
  Sep 10, 2010 @ 07:04:10

  Asa e, Adriana..never ending story

 10. Artur
  Sep 27, 2010 @ 09:47:30

  “neam de curve și mișei” citeam o dată într-o poezie, era referire la romania da nu e departe nici Tanga ta. de tăiet tre, de tras în țeapă.

 11. carpediem
  Sep 27, 2010 @ 13:20:04

  Lora, te invit in Montreal, ai sa vezi tanga si alte genuri de lengerii multicolore, cam peste tot. De sigur, nu in spatii business. Dar in rest, mare deosebire nu vad. Doar ca astea isi mai pun cate o esarfa, stiu sa asorteze haina mai cu gust, dar tanga si unghii false sunt cat vezi cu ochiul ;) si uite ca nu-s catalogate drept prostituate, ci femei emancipate, lol :D

 12. a propos
  Sep 28, 2010 @ 09:37:19

  -> Artur, si neam de kiddorini! :)

  -> Carpediem, ah da? Curios, eu acest fenomen l-am sesizat doar in Europa de Est, dar se pare ca se raspandeste epidemia;) E oarecum ok pentru iesiri seara, dar in timpul zilei…hmmm….cred ca trebuia sa ma nasc cu un secol in urma ;)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: