Faithful

bicaegm2ehcaucybk6ca33sw46caum303qcad9oq8ycaz7tsdtcas2srr5caa4orlxcazsmlxbcaw0ucyucaxngre6caaazgyocambk7nfcagykpyacatbhwpyca5ohvuucav28z1pcaooto0rca7rbss1

Relativ asemanator cazului precedent, dar privind printr-o latura metaforica :) (numai si numai asa!:), prezint urmatorul text spre apreciere: (Ohoho, how formal we are!:)

Eram la ora de International Marketing si in stil tipicamericanesc, prima ora e dedicata autoprezentarii unii altora. Atunci Mrs. Barnhart ne-a cerut sa scriem pe board un cuvant ce ne reprezinta mai mult si de ce. Un cuvant care sa aiba vreo conotatie p si oarecum sa explice de ce am ales ora respectiva. Un joc destul de fainut si o modalitate de a interactiona din prima. Au fost multi bankeri (unul chiar de varsta tatalui meu si coleg cu mine..hello, daddy!:) cu ani grei de experienta ce, evident, se prezentau ca goal-orientated, perfectionists si cam tot ce gasesti la synonims.

Iese o tipa din Kazahstan (sau Turkmenistan..sau Tadjikistan…deci, tan!) si scrie “faithful”. STOP! Rewind! Ba da, e fidela tipa. Si ce a urmat a semanat foarte mult cu o sedinta la psihiatru, unde ea isi povestea esecurile sentimentale, forta de a nu cadea in melancolie si alte bullshituri emotionale relevate. Si incheie cu ideea ca ea e oricum va ramane mereu o fidela. (Aha, bravo! Who cares?)

  Viva politetea si toleranta americanilor! Profa, un pic derutata, totusi nu schita nici cea mai mica grimasa la relatarea total pe alaturi a tipei.

Pana la urma, in viziunea fetei, ce ar aduce International Marketing in viata ei? Well, poate un boyfriend/sot careia ea sa-i fie …faithful..

Advertisements

1 Comment (+add yours?)

  1. irina
    Nov 16, 2009 @ 13:22:58

    :))))) fiecare cu modul sau individual de depasire a problemelor..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: